top of page

Tavoitteeni

Talous, elinvoima, yrittäjyys


Suomen talous on tasapainotettava seuraavan kahdeksan vuoden aikana. Työllisyyttä on lisättävä ja jokaisen työhön kykenevän tulee tehdä työtä. Työttömyysturvaan tulee tehdä seuraavalla hallituskaudella uudistuksia.

Yrittäjyyttä on tuettava. Esim
erkiksi ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on yrittäjälle lähes aina erittäin suuri askel. Tätä askelta tulisi valtion toimesta helpottaa erilaisilla tukitoimilla.

Suomessa on otettava käyttöön laaja-alainen TKI-verokannustin, jolla kannustetaan yritysten omaan TKI-toimintaan. Investointien helpottamisekis sujuvoitetaan lupa- ja valitusmenettelyitä ja luodaan houkuttimia ulkomaisille osaajille ja investoinneille.

 
Nuoret & koulutus


Me nuoret olemme Suomen tulevaisuus siksi nuorten hyvinvoinnista ja koulutuksesta on pidettävä aiempaa parempaa huolta. Peruskoulu ei ole oikea kohde leikkaustoimille! Myös muuhun koulutukseen kohdistuviin leikkauksiin suhtaudun äärimmäisellä kriittisyydellä.

Nuorten terveyskriisi on saatava hallintaan! Esimerkiksi Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n toimintaa tulee kehittää siten, että jokainen korkeakouluopiskelija saa hoitoa nopeasti matalalla kynnyksellä.

Panostaminen nuoriin sekä koulutukseen on investointia tulevaisuuteen!
Liikenne- ja verkkoyhteydet


Liikenteen uudet miljardihankkeet, kuten "Tunnin juna" Turun ja Helsingin välille on toistaiseksi laitettava jäihin suurten kustannusten ja heikon hyötysuhteen takia.

Sen sijaan tulee panostaa nykyisten teiden, raideverkostojen ja tietoliikenneverkkojen kunnostukseen ja kehittämiseen. Myös lähijunaliikenne on Varsinais-Suomelle erittäin suuri mahdollisuus ja sen kehittämistä tulisi vauhdittaa.

Myös tietoliikenneverkkojen kehittämiseen tulee panostaa. Nettiyhteyden tulee olla toimintavarma missä tahansa toimintaympäristössä - kotona, metsässä tai vaikkapa junassa!

"Lupaan tehdä päätöksiä rohkeasti, pitkäjänteisesti sekä kestävästi!"

bottom of page