Etsi
  • Mikko Vuolle

TULEVAISUUS - MITÄ TUO TULLESSAAN?

Kuluneen kevään aikana on ollut runsaasti aikaa lomailla sekä pohtia paljonkin erilaisia asioita. Omaa tulevaisuuttakin on tullut kevään mittaan useampaan kertaan pohdittua. Alkukeväästä Bangkokin liikenneruuhkissa ja Krabin auringon alla ajatukset olivat vielä aika sumuisia. Ei ollut kuvaa siitä, että missä syksyllä olisin ja mitä tekisin.


Lähes kolmen kuukauden lomautus loppukeväästä kuitenkin “tuotti tulosta”. Nyt loppukevään aikana minulle on syntynyt aika tarkka kuva siitä, että mitä haluan tulevaisuudessa tehdä ja opiskella. Nyt elämmekin jännittäviä aikoja, kun korkeakoulujen pääsykoetuloksia lähiviikkoina alkaa saapua! Vieläkään en siis tarkkaan tiedä, että mihin syksyllä polku johtaa. Itse olen kuitenkin siinä onnellisessa asemassa, että “vakiduuni” on yhä olemassa vaikka yhteishaku ei tällä kertaa tuottaisikaan tulosta. Lankossa on kaikinpuolin erittäin hyvä tehdä töitä mahtavien ihmisten kanssa!


Koronakevään aikana on tullut seurattua myös paljon mediaa sekä luettua uutisia eri puolilta maailmaa. Eri maiden ja varsinkin Suomen päättäjien toimintaa on ollut erityisen mielenkiintoista seurata. Suomessa ollaan pärjätty mielestäni varsin hyvin ja tehty hyviä päätöksiä oikea-aikaisesti. Tilanne on edelleenkin kaikin puolin haastava, mutta silti tämä poikkeuksellinen kevät on kirkastunut sen ajatuksen, että haluan kantaa vastuuta meidän kaikkien yhteisistä asioista tulevaisuudessakin.


Olen ehdolla Loimaalla kuntavaaleisssa 2021!

Vuodesta 2017 olen saanut kulkea vaikuttajan polkua. Eväskorin vaikuttamiseen sain Vaikuttajakiihdyttämöstä 2017 ja sen jälkeen näitä vaikuttamisen eväitä on kerätty kyseiseen koriin viikoittain muun muassa Keskustanuorten toiminnan parissa. Parin viime vuoden aikana minulle on luotettu useita luottamustehtäviä eri järjestöissä ja yhdistyksissä. Niitä pyrin edelleen hoitamaan parhaan kykyni mukaan. Nyt otan kuitenkin taas askeleen eteenpäin polullani ja lähden tavoittelemaan paikkaa yhdestä tärkeimmistä vaikuttamisen paikoista. Siksi pyrin kotikaupunkini Loimaan kaupunginvaltuustoon!


Päätin perustaa uuden Facebook-sivun, jossa pääset seuraamaan matkaani vaikuttamisen polulla. Käy tykkäämässä sivustani, jotta pääset seuraamaan tätä ainakin minulle todella mielenkiintoista matkaa!


Palataan näihin hommiin myöhemmin. Nyt oikein rentouttavaa sekä aurinkoista Juhannusta ja kesää kaikille!
Mikko Vuolle

Kuntavaaliehdokas 2021

82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki