Etsi
  • Mikko Vuolle

#MeidänMikko –kuka oikein olen?

Nimeni on Vuolteen Mikko. Olen 21-vuotias liiketalouden opiskelija (BBA), joka elää tällä hetkellä vilkasta monipaikkaista elämää todeksi. Ykköskotini sijaitsee Loimaan Hirvikoskella, josta olen kotoisin. Siellä vietän edelleen paljon aikaa perheeni kanssa viikonloppuisin ja vapaapäivisin. Olen myös ehdolla Loimaan kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa 2021. Kakkoskotini vuokrasin opiskelujen alkaessa elokuun alussa Turun Kakolanmäeltä. Kolmenkymmenen neliön näppärässä yksiössäni vietän suurimman osan viikostani opiskellen liiketalouden perusoppeja.

Olen pelannut lentopalloa suurimman osan elämästäni ja siksi olen joukkuepelaaja henkeen ja vereen, niin urheilussa kuin elämässä muutenkin. Lentopallourani aikana sain toimia monia vuosia myös joukkueen kapteenin roolissa, eli johto- ja esimerkkipelaajana. Kauden 2018-2019 jälkeen piti tehdä vaikea valinta. Valinta kilpailu-uran ja vaikuttamisen välillä. Valinta ei oikeasti ollut minulle helppo, mutta edelleen on vahva tunne siitä, että kilpailu-uran päättäminen oli oikea ratkaisu.

Olen saanut tämän päätöksen jälkeen osallistua monien erilaisten organisaatioiden toimintaan, sekä päätöksentekoon. Olen toiminut monissa järjestöissä viestintävastaavana ja saanut vuosien varrella arvokasta kokemusta viestinnän saralta. Järjestöpiireissä Minut tunnetaan erityisesti myös toiminnan miehenä, sillä en jää arkailemaan – teen sen minkä lupaan.

Eniten aikaani tälläkin hetkellä vaikuttamisen saralla ottaa minulle kaikista rakkain järjestö, Keskustanuoret. Keskustanuorten ja kaikkien muidenkin järjestöjen toiminnassa olen saanut kokea monia unohtumattomia elämyksiä, solminut lukuisia uusia ystävyyssuhteita, kokenut haastaviakin hetkiä. Jokainen näistä organisaatioista ovat myös opettaneet minua ja vieneet eteenpäin vaikuttamisen polulla.

Nyt oma vaikuttamisen polkuni on tullut siihen paikkaan, että haluan antaa Keskustanuorille käyttöön kaiken osaamiseni, jota minulle on ehtinyt muutamien vuosien järjestötoiminnassa kertyä!

-Mikko

85 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki