#MeidänMikko –

kuka oikein olen?

Nimeni on Vuolteen Mikko. Olen 21-vuotias liiketalouden opiskelija (BBA), joka elää tällä hetkellä vilkasta monipaikkaista elämää todeksi. Ykköskotini sijaitsee Loimaan Hirvikoskella, josta olen kotoisin. Siellä vietän edelleen paljon aikaa perheeni kanssa viikonloppuisin ja vapaapäivisin. Olen myös ehdolla Loimaan kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa 2021. Kakkoskotini vuokrasin opiskelujen alkaessa 2020 elokuun alussa Turun Kakolanmäeltä. Kolmenkymmenen neliön näppärässä yksiössäni vietän suurimman osan viikostani opiskellen liiketalouden perusoppeja.

Olen pelannut lentopalloa suurimman osan elämästäni ja siksi olen joukkuepelaaja henkeen ja vereen, niin urheilussa kuin elämässä muutenkin. Lentopallourani aikana sain toimia monia vuosia myös joukkueen kapteenin roolissa, eli johto- ja esimerkkipelaajana. Kauden 2018-2019 jälkeen piti tehdä vaikea valinta. Valinta kilpailu-uran ja vaikuttamisen välillä. Valinta ei oikeasti ollut minulle helppo, mutta edelleen on vahva tunne siitä, että kilpailu-uran päättäminen oli oikea ratkaisu.

Olen saanut tämän päätöksen jälkeen osallistua monien erilaisten organisaatioiden toimintaan, sekä päätöksentekoon. Olen toiminut monissa järjestöissä viestintävastaavana ja saanut vuosien varrella arvokasta kokemusta viestinnän saralta. Järjestöpiireissä Minut tunnetaan erityisesti myös toiminnan miehenä, sillä en jää arkailemaan – teen sen minkä lupaan.

Eniten aikaani tälläkin hetkellä vaikuttamisen saralla ottaa minulle kaikista rakkain järjestö, Keskustanuoret. Keskustanuorten ja kaikkien muidenkin järjestöjen toiminnassa olen saanut kokea monia unohtumattomia elämyksiä, solminut lukuisia uusia ystävyyssuhteita, kokenut haastaviakin hetkiä. Jokainen näistä organisaatioista ovat myös opettaneet minua ja vieneet eteenpäin vaikuttamisen polulla. Lokakuussa 2020 minut valittiin Keskustanuorten liittokokouksessa huimalla 130 äänellä Keskustanuorten liittohallitukseen kausiksi 2021-2022. Lähden innolla kehittämään Keskustanuorista entistäkin parempaa ja vaikuttavampaa poliittista nuorisojärjestöä!

Vuonna 2021 tulen keskittymään erityisesti kuntavaaleihin eri luottamustoimieni kautta. Olenhan myös itsekin kuntavaaleissa ehdokkaana! Kuulun myös Keskustanuorten kuntavaalityöryhmään ja olen aktiivisena toimijana Loimaalla sekä Varsinais-Suomessa nuorien ehdokkaiden löytämisessä. Olemmekin jo löytäneet paljon uusia nuoria ehdokkaita, mutta lisääkin toki vielä mahtuu mukaan! Jos muuten sinua kiinnostaa ehdokkuus, niin minulle saa laittaa viestiä! :)

 

-Mikko

Luottamustoimet:

2021- Suomen Keskustanuoret, hallituksen jäsen

2020- Loimaan Seudun Keskustanuoret, puheenjohtaja

2020- Turun Keskustaopiskelijat, puheenjohtaja

2020- Varsinais-Suomen Keskusta, hallituksen neuvotteleva jäsen (TuKo)

2020- Varsinais-Suomen Keskustanuoret, hallituksen jäsen

2020- Loimaan Keskusta, hallituksen jäsen

2020- Loimaan 4H-Yhdistys, hallituksen jäsen

2019- Hirvikoskelaiset, hallituksen jäsen

 

Olen ehdolla:

Loimaan kaupunginvaltuustoon, kuntavaalit 18.4.2021 (ennakkoäänestys 7.-13.4.2021)

Mukana myös täällä:

2020- 2021 Vaikuttajakoulu, Varsinais-Suomen Liitto

2017- 2018 Vaikuttajakiihdyttämö, Suomen Keskusta

© 2020 Mikko Vuolle